monday

så va måndag finelly över. denna veckan har jag bokningar mest hela tiden. ska bli skönt att se lite nyllen faktiskt, de är ju till de ovanliga måste jag säga.
och på jobbet går det också bra :)
fick dock nyss reda på att de blir jag o marran ensamma till fredagsmyset. det fungerar alldeles utmärkt för min del. jag funderar på att baka lite till oss på fredag.
nu blir de film och risalamalta.


hyatt house



lördag

"allvar, jag säger alltid tlll tjejerna att aldrig ta de på allvar. tar man de aldrig på allvar så blir man aldrig sårad. blir man aldrig sårad har man alltid kul. och känner man sig ensam så går man med sina tjejer till skivaffären."
penny lane min tjej.

är inne på femte filmen nu här i soffan. jag ska aldrig lämna denna plats. jag o rex har haft de stöttskönt och varmt här hemma :)

friday

hello my friends. nu är jag nyduschad och klar för att snart traska ner till min tjej. vi ska leka frisör och laga mat ikväll, de blir bra. men först ska jag vänta in rex som kommer hem idag efter två dagar på sjukan. han har blivit opererad så i helgen är de jag som får ta hand om det lilla krypet.



















ses efter helgen. nu ska jag ut o leka i snön. peace

inte långt kvar nu...


 

nu är de inte långt kvar till jag går barfota på stranden, bränner bort skinn från min hud och blir på tok för röd i fejjan.
sitter o skissar på mina smycken nu :)


winter

uppd. kakan muntrade precis upp mig med att vi ska åka till isaberg den 4 dec :) jag måste ju få öva lite innan sälen. vill ju inte att nea ska kick ass mot mig så att säga.

 


rexflex

fan idag har de verkligen inte varit en kanondag. på jobbet va de fan inte helt ok. for runt som en idiot, men jag fick ett litet pepptal av min favoritjobbarkompis om att jag ska plugga ist. och inte jobba på skitjobb haha. hon är så himla rolig, tänk er bittraste männskan blandat med skönaste människan. säger precis rakt ut vad hon tycker o tänker de gillar jag. hon fick mig iaf att kolla lite utbildningar etfer jobbet. känns som om jag vet lite mera nu.
men hur som helst jag ska tala om för er varöfr de är en skitonsdag. idag när jag kom hem fick jag reda på att min bebis är på sjukan. han har 40 graders feber och fick åka in tjugo i åtta och få dropp.dom har inte ringt på hela dagen o han bara kanske kanske kommer hem imon. de har förmodligen med en infektion han har i bakbenet snackade mamma om. jag vet inte, men jag blir så deppig. jag vill ha hem honom nuuuuuu.
jag visste att något va på tok för imorse när jag fick hemifrån ville han inte ha sin hejdå puss som han alltid vill. han bara låg där helt stilla och tittade inte ens. fan vilken skitdag.
men mamma lovade att ringa direkt imon och sen höra av sig på en gång när hon visste. och jag som ska vara hundvakt å han i helgen då får han fan inte vara dålig eller borta.  depp depp depp. har aldrig gillar onsdagar.
nu ska jag basta ist och svettas bort oron lite iaf.

fuckingawsome

idag jobbade jag över en och en halv timme. de blir en timme på varje halvtimme. fyyy fan va de kommer vara värt de när jag drar över till hong kong. jag svettas och sliter bara för att spendera några dagar där.
vet ni, jag är helgrym på mitt jobb. och nej de är jag inte själv om att tycka. haha. idag va de mörkt när jag gick till jobbet och mörkt när jag gick hem. de är inte en lika härlig känsla.
idag kommer min käraste hem. men bara tills på torsdag. de blir inte mycket tid för oss, om nån alls. de återstår och se. jag ville hemst gärna ha kvar henne över helgen.

 


madeleinewho


låt mig presenterna min vän madeleine. madeleine who kanske ni tänker då? ja precis madeleinewho.
hon är en av mina äldsta vänner, som jag faktiskt fortfarande ringer, saknar och dansar tills jag får ont i fötterna med. hon är också min granne och lite av min idol. hon är lika rolig som jag när de kommer till tävlingar och sånt. fast hon vill helst vara med i tävlingar när man ska vara med på tv eller faktiskt få chansen att bli något stort. jag vill bara tävla om klänningar och mobiler. hur som helst, om jag fick välja en vän att åka till LA med eller  kalifornien med så skulle de förmodligen vara henna. ooh va jag hoppas vi kan åka några veckor i sommar ihop. de skulle vara grejer. och ja, hon har så härligt hår i verkligheten. till och med när hon anser att de är ruttet så r de helt tjockt och härligt.

vill du ha en puss?




sånna här fina mms får jag skickade till mig på söndagskvällarna när man ligger själv och myser framför harry potter. fan va glad jag blir att jag har en tjej som rebecka i mitt liv. jag skickade ett ganska gulligt tillbaka om jag får säga de själv.

dominos.



är de jävligt konstigt att man trivs i sitt egna sällskap eller what?
vet ni att jag läste här om dagen i en bok jag hittade på bibblan att själsfrände och tvillingsjäl är två helt olika saker?? och dessutom så fann jag en intressant sak. jag har väldigt problem att släppa inpå människor i livet, men när jag väll gör de så vill jag hemskt gärna att dom ska vara där tills jag dör. men detta är inte alls vanligt. människor komme roch går och det är  bara så det ska vara. mariell min tjej hon brukar alltid säga att man det var menat att just den personen skulle vandra in i ens liv vis just de tillfället. jag tycker de är så himla fint. men dock har jag så svårt för det. hon brukar också säga att vissa stannar och vissa frotsätter. man får vara glad för de man får helt enkelt. tur för oss att vi kom fram till att vi båda skulle stanna i varanndras liv.
hur som helst tillbaka till boken, fanns massa sånna där intressant tankar som jag bara trodde jag tänkte. ska tillbaka dit och låna den tror jag, fast läste en hel del i soffgruppen.
jaja nu ska jag vila. ses(ps. är uttråkad så babblar en del. men grattis om du läste ända hit)


hej mina kärleksbarn, nu är de fredag.

och vad händer dåååå??? jo då blir de fredagsmys.

ligger här o mysr framför harry i min nya badrock som karin köpte hem till mig. ska kolla igenom alla filmerna innan jag ser den nya. gaaasch så spännande. jaha har inte så mycket o säga idag. har intehänt mycket denna veckan förutom att jag är väldigt poppis på jobbet nu. efter en ca månad så har dom änteligen fått lära k'nna den riktiga nanna och min underbara humor.

såhär kul har jag de på jobbet. hörs imon då jag har lite mer att erbjuda efter en kväll med erik


jesus, inte undra på att de är det mest använda ordet när man ser sånt här.

nej men hej träning och hejdå fredagsfika.

du måste dö några gånger innan du kan leva.

imorgon är det min absoluta favoritdag. yeeeees. ska jobba över men de gör inget för min del.
nu ska jag träna. hör och häpna.







en liten tanke.

vet ni vad jag har gått runt o tänk på hea dagen på jobbet?! förutom att de ska bli skönt att komma hem till min säng och att få träffa mormor och morfar.
jag har tänk va annorlunda livet är för alla. typ idag strosar jag runt på jobbet och längtar till helgen, räkar ner dagarna kvar på jobbet och saknar fia. medans min kollega kanske går runt och tänker på mat, hur surt det är att livet slutade såhär eller att hon älskar tisdagar. medans jag äer lunch är de någon annan där ute o världen som precis varit och handlat en 20 000 kr jacka, eller kanske något som precis fått reda på att hon är gravid. fan va konstigt. jag tycker bara de är roligt hur annorlunda mitt liv är från mina vänners. jag o fia pratade igår om hur tråkigt de är med ett sju till fyra jobb. fyyy fan de är inget för mig. jag blir illamående när jag tänker på att ha de som jag har de livet ut. fy fan va tråkigt. men de är ju bara va jag personligen tycker. svensson är ju heller inget för mig. på tok på rastlös, eller som bella säger, jag finner aldrig någon ro. det kanske också är hemskt tråkigt. eller inte, vad vet jag haha.

fick precis höra från kakan att vi ska åka till gbg när fia kommer hem och ha heldag där. för pappa vill det. haha japp, de är ju han som är bossen i huset. väldigt mysigt tycker jag.

nu blir de film och ostmackor.
hörs hönni.


det är macaroons jag vill ha


sånna här goingar kan man hitta lite överallt i världen. jag har provat dom i paris och london. nästa gång ska jag visa marran hur goa dom är. det är inte alla som gillar dom faktiskt. lite överskattade enligt mig, men goa att äta på bussen. sen är dom i härliga färger med, de gillar jag nog mest.
hej hej nikki :)

november

psssst! va hände förresten med november. jävlar va fort de gick. och tycker ni också att melissa borde inse att hon är dum i huvudet och lämna ph? jag blir förbannad.
sorry att jag låter så ilsken jag är inte de jag är bara trött haha.
nu ska jag baka muffins. graham har sagt att baka är bästa terapin. och tro mig de är faktiskt det.




seee ya!

18 jan

kan knappt bärga mig till 18 jan. faaaaan har aldig tidigare önskat att tiden bara skulle rinna bort.
jag vill inte vara här längre. det kryper i hela jävla kroppen på mig. så jävla tråkigt. nu är de bara 4 dagar kvar.
wooooooppppwwwop idag fick jag hem min biljett :) då ska man bara pallra sig ner för att göra ett nytt pass då :)

daddy-o

två grejer och en helmysig fredag är vad jag har på hjärtat idag. igår va de fredagsmys hemma hos min tjej mariell. de va jag o erik som va på besök. vi fick tacos och spiderman. hellyckat.
idag har jag inte gjort annat än att sova och kollat på pulp fiction ungefär sju gånger.
väldigt aktiv idag måste jag säga.

en sak jag har funderat på, när folk ska fråga något, och dom först säger "ta inte illa upp", varför gör dom de?
jag kan ju inte ens styra mina känslor när jag vet vad som kommer hända eller nör jag vet vad jag ger mig in på mig. hur tusan ska jag kunna göra de när jag inte har en aning om vad som kommer frågas liksom. så jag tycker fan inte man får säga så. bra bra nu har vi kommit fram till de.
nu är de middag sen blir de jobbet som kallar. va inte fega att höra av er, gör min kväll :)


"snööööö"

detta är inte snö. fan folk i jönköping fatta eller. detta är blask. bli inte så jävla glada över äckligt grått vatten. alla som uppd. status på skit facebook om "snööö" woohoow kan fan stoppa upp den där solen inte skiner. de snöade klockan halv sex idag när jag va påväg till jobbet och de slutade snöa ungefär efter sexsnåret. detta vet jag eftersom jag stod o glodde på det hela. de är liksom vatten pisk storm ute. jaaa idag har de varit en bra dag, faktiskt haha.
nu är de bara tre dagar kvar till fredagsmys.
hej nikki :)




måndagmåndagmåndagsuger

yes nu är jag inne på 4:e timmen framför tvn. måndagar suger ju för trött för att göra något och för rastlös för att bara ligga här, men de blir så ändå. helvete va ogo dag. jag ska ta o ringa fia lite. hörde av mamma att hon va pratsugen och saknade mig. yeeeeeees. jag saknar henne med ganska rejält faktiskt.
sen ska jag trakassera marran så hon skickar en bild på sin nya tattooooo :)




13 Januari

en sak till som jag måste få säga. fan va jag hatar att träffa på människor man verkligen inte vill se när man är ute. som förstår ens humör och bara är ivägen så att säga. usch. låter förmodlgen som värsta bitterfittan. men folk i denna staden kan ju vara dumma i huvudet ibland. dom borde inte få gå ut eller så borde man veta vart dom ska så man kan hålla sig borta. tur för mig att jag va omringad av goingar som gjorde de hela lite lättare för mig. hur som helst jag är lite trött på allt här hemma nu så den 13 jan drar jag härifrån lite. men bara för ett tag, de finns som sagt faktiskt en hel del goingar i denna staden som jag inte kan hålla mig borta från.
så är de med det.

 

 

 

 


Hej Rasmus!!

igår va jag på inflyttningsfest hos min tjej mariell och sjöman. det var väldans mycket folk och himla trevligt måste jag säga. lite senare på kvällen drog vividare ut vilket va ännu roligare. jag o erik kom fram till att vi va det bästa paret på hela stället. ha ha.
idag har jag hängt hemma hos marran mest hela dagen. jag åt kalla pappkakor kollade big bang och skrattade åt när erik skulle hälla dricka i glaset. aa om ni hade varit där så hade ni förstått.
nu äter jag oreos och kollar kill bill o önskar mest att jag va lika cool som Uma.

 ps sen skulle jag bara vilja säga välkommen tillbaka till mig själv :)
och rasmus nästa gång ni ska ha era "pussel-kvällar" så borde jag få vara med på ett hörn. jag är faktiskt ganska grym på pussel. ds.


RSS 2.0