great B-tain/ girls around the world
and all the boys think "if only"

mylove
As of you, I really want to share my thoughts with you but you haven't been texting me after the wish. I feel you've already moved on but I'm still standing here, waiting for you to come back to me. My heart dropped when your twitter says 'having a little crush lately :)' I know i should move on but i really just can't.


är de inte på pricken?!


en vacker dag kanske himlen faller ner


min syster fia gick ganska mycket runt med hjälm på sig när hon va yngre. visserligen så cyklade vi omkring mest hela tiden men även när hon inte gjorde det hade hon den på huvudet. när vi åt, när hon va på toa, när vi va i skogen o lekte. även inomhus. vår granne brukade ta hand om oss o leka med oss när hon slutat skolan. en dag när vi gick över dit för att poppa popcorn som vanligt så frågade hon fia "varför har du alltid på dig hjälmen? är du rädd att himlen ska falla ner på dig?" hahaha så svarade min storsyster. "nej de är jag inte, men om den nu skulle falla ner som jag tror den kommer göra en vacker dag så har ju iaf inte jag något att vara rädd för" så gick vi inte i köket. låt mig då också nämna lite snabbt att hon kanske va ca 7 år när detta inträffade. jag tycker denna historien beskriver henne väldigt bra. sådär härligt konstig men ändå så himla klok. hon är en av mina bästa människor.
godjul på er.

if only your bed could crynu pyser jag iväg på julbord. jobbade imorse så har sovit mig igenom hela dagen. elva dagar i rad sk ajag gå upp 05.13. herre gud. tjejer o killar nu är de inte långt kvar. 3 och en halv dag kvar till årets bästa dag. den 23 december. de är bäst jag gör mig redo. heeejheeej

 


help me out


vad ska jag göra med mitt liv??!

iceicebabyiceice


 

nu är de fredag o de innebär middag o mys hemma hos mariell. yesbox.

 


modekungen nästa


en solig vårdag.igår fick jag ett text av min vä'n mariell "jag saknar våra onsdagsöl"
jag också. vi brukade gå till bongo på onsdagarna. sitter på uteserveringen röka ett par paket och dricka massa öl, till och med när de va kallt ute gick vi dit o satt under varmelampor med filtar. men de är bäst under våren och sommaren. de är så härlig stämning då. hur som helst, jag lovade henne att jag skulle fixa till detta. nu går liksom jag o lägger mig vid åtta så finns inte mycket tid över. men snart är de slut på de. och då ska jag sitter på bongo med marran långt efter åtta vill jag lova. peace out

feeling in my finger

my madeleine
fina unge.

 

"nu kanske ni undrar om det är en kändis jag hänger med, men det är det inte, det är min vän nanna maria bjerenius. och hon är borta, hon bor på gatan över mig men det var en evighetsen jag såg henne. så vart är du nu? visst tänker ni shit vilken cool kompis hon har, den där madeleine måste vara lika cool med. men nej tyvärr det är jag inte.  Nanna är lite ballare än mig.

 

Med henne såg jag världen första gången, eller världen och världen , thailand australien och bali, a det var väl inte så pjåkigt. och paris med för tusan. jag är glad att jag blev vuxen med henne iaf. vi skulle åkt i vinter igen men hon åker till asien och jag till mexico/miami. men vet ni vad? jag funderar på att sticka ner till henne ändå i april. mohahaha. iaf, Nanna när du läser detta säg till så jag kan ta bort din bild från arlas mjölkpaket. pusss."

 

quit your day job.

 

 

http://joiedevivre.devote.se/ min bästa tjej.
fuckyeah 21 år.

när man kommer hem från jobbet efter 11 timmar så blir man ju inte annat än så hilma lycklig när man finner mamma o pappa som går runt o myser i huset. dom firar 21 år idag. starkt jobbar måste jag säga. pappa skulle jag vilja säga är centrumet av denna familjen. han liksom bara håller alla ihop och samlade. och för er som inte känner min pappa eller min mamma skulle jag vilja dela några ord till. min pappa är den mest generösa och givmildaste person jag någonsin träffat. det finns inget som kan lysa upp ett rum som han. hans humor är ungefär lika bra som min, men de gör inget för vi skrattar alltid ihop. min pappa kan verka som sträng eller tystlåten. men jag tror nog de är för att han går runt i bland i sin egna lilla värld. när man väl pratar med honom om låt oss säga en dag på jobbet eller ett tyfft beslut i livet så vet han alltid vad han ska säga. han har de bästa ansiktuttrycket i världen när manb ler och skrattar. för mig är min pappa inte bara bästa pappan utan världens bästa människa. han har haft de svårt i livet och har fått mer än en prövning, han har ett antal gånger blivit utsatt för saker som får en att undra hur han ens kommer upp på morgnonen. men de går, han är alltid uppe med tuppen och fixar o har sig. han ser alltid positivt på saker o ting och klarar mer än de flesta. min pappa blir aldrig arg, han blir besviken o går iväg för han inte vill att andra ska se han "arg". de är därför ingen, ingen , ingen i denna familjen nånsin för han besviken för de gör liksom inte bara ont i hjärtat utan kroppen o se i hans ögon då. min pappa älskar att skämta och reta mig, o de gör han gärna mycket. men de är coolt för de får han eftersom jag har några ess i armen.
min mamma däremot kan bli arg, riktigt arg. hahaha men de är mest roligt när hon blir de o hon blir de bara för en liten stund. min mamma sjunger när hon pratar, vilket jag älskar. och hon tycker faktiskt om att laga mat till mig. hon bakar och lagar o fixar. min mamma är en så kallad bull mamma. de vill säga hon tar in alla till våran familj. alla mina vänner ser nog henne som en liten extra mamma. hon är bara sån som person. hon tycker om att ta hand om folk, de har jag nog fått från henne. hon är världens bästa på att lyssna, de är helt galet hon skulle kunna lyssa i 5 timmar streck på mig. hon mmmmar och hmmmmar och lyssnar. hon ringer till folk för att önska lycka till, hon skickar godis till kakan på namnsdag, hon kittlar mina öronsnibbar när jag vill, hon gör efterrätt till lillebror, hon pussas allt för mycket och hon skriver godnatt sms till fia. vi skulle inte vara hela utan henne i denna famijen. efter att hårt och jobbit som hänt i vår familj så har hon sån jävla kraft. jag säger de, hon är fan grym. hon är nog den som håller hoppet uppe här hemma. aaa de finns inte nog med kärlek till mina små päron. som nu fifflar med deras mysrum (en inbyggd balkong, som dom ska mysa i) haha. dom har varit gifta i 21 år. och jag har sagt de innan. chansen är ungefär lika stor att jag hittar nån o gifter mig med och som jag håller ihop med i ens 3 år som de är för mig att vinna 27 miljoner. så jag menar 21 år, de är fan inte illa. dom är värda allt o lite tilll. och när jag blir stor så ska jag ger dom allt som dom förtjänar.
som jag hoppas ni förstår av denna texten är jag väldigt familjekär så därför kom jag nu på att jag ska fixa någon alldeles extra nu när alla är samlade.
och om ni ens har hälften så bra föräldrar som jag har så måste ni vara väldigt lyckliga.
tack o hej.

ps grattis om du orkade läsa.
se så fina dom är.

kakanglömde bort o säga att min tjej fick opereras idag. gallsten. den skiten men nu blir hon av med det iaf.
hopp hoop hare.

agoodday


har haft fullt upp på jobbet idag, de är bara så jävla mycket just nu. men hur som helst hann jag med ett möte med min chef. jag sa att jag slutar när jag slutar. känns som en lättnad. woopwwwop den 18 drar jag härifrån.
tydligen är jag en av dom bästa på jobbet. yes ganska bra jobbat av mig måste jag säga. nu ska jag ringa min körskola och sen ska jag se till att få tag på fia.
ps jag styrde upp ett o annat idag på jobbet med, fan jag har sån liten boss boende inom mig.

aliceinunderwear

longgone.im in miami bitchstreetstylemiami

tiden går så sakta.

http://www.youtube.com/watch?v=gDndZn0YPdI


drinkupbaby


måndagmåndagmåndag. helvetesdagen imorgon då.torsdag, fortfarande sjuk

i carry your heart with me

  i carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)

nikki,tilldigtillmig.


lykkeliistheshitny favorit just nu.


heyminsnyggavän


godmorgonnewyork


seeyouoverthere

weheartit.com


bec & bridge

lovelovelovelove


becandbridge.com

maria nilsdotter

google.

dianacomeon

vart kan man framkalla sina dianarullar????????????????? jag blir knäpp

blondin/brunett/blond/brun/mörk/ljus

helvete va sugen jag är på att klippa av skiten och färga de mörktmörktmörkt.
vissst känns brunetter lite lyxigare?
precis som man märker av blondiner mer eller tycker att rödhåriga är lite mer speciella.
a fan de är lyx o vara mörk. de blir de fram till sommaren. nu ska jag nog se till o bli lite lite ljusare. tror de kan göra bra för min image ha ha ha ha. efter jag blivit frisk då vill säga.


where do you go to my lovely


paniiiiiik jag hatar att vara sjuk jag vill åka nu veckorna går så jävla segt.

I buy my crack, my smack, my bitch right here in Hollywood

 


pianoochöl

nikki har ett piano och en ölburk hängande i sin gran. jag har påfåglar och smällkarameller.
vet ni att jag har kommit fram till att alla mina bästa människor är lite konstiga. de är därför jag tycker så mycket om dom.  nu ska jag till köpcentret ringa bella och köpa cherrycoke.


RSS 2.0