ibiza

nu var de bokat och klart, den 25 drar jag till london för att sedan åka vidare till ibiza den första september. woop woop. har hört att ibiza ska ha dom bästa hippie marknaderna, kanon :)



nu ska jag dra ut till landet. ses.

bedtime

fia visade mig nyss de mest undebara sängarna. en sån ska jag ha nästa gång jag shoppar sängar. och blir rik då för bara ramen kostar ju 50 000. men men de är ett senare problem.

holly day!?







yoga på dagsplanen.

Free of me.


Jag är hemma från öland nu.

ohmyyygaaaad

tack madeleine.





iloveyouparis

idag kommer min älskade syster hem igen. kommer bli hur fint som helst, hon ska vara hemma jätte länge, vilket jag tycker är toppen. tror hon blir hemma tills jag o emil åker över med henne i slutet av månaden. idag bokar vi också ibiza :) änteligen en riktig sol och bad semester för mig, de har inte hänt på länge. hur som helst blir hur bra som helst. nu ska jag äta långfrukost, ringa rolle och jobba.
här har ni lite från paris så länge.







 

 

det var allt för tillfället kommer mer later. ciao!!!


Öllalalaland.

Nu sticker jag till öland, hörs vi inte därifrån så kommer det bildregn sen. Går inte missas, pinkiepromise.


Synd bara att inte Oscar kan följa med, det hade ju varit en höjdare.

Later skater!


Mustache on a stick.



Blir man inte glad så säg. Fan mustascher är toppen!

en dag med lillebror.








haft en heldag med lillebror. vi har glidit omkring, shoppat och så inveg vi nya hamnkanalen, eller vad man nu ska kalla det, munkbryggan kanske aa iaf med mackmakeriet som gör dom godaste mackorna i vida världen.
så har iaf min ledig måndag sätt ut. nu inväntar jag mamma så ska jag laga mat åt henne. ciao!

letsgoletsgoletsgoletsgoletsgånerpåstan.


Imorgon är det jag som går lös på monki.

att hamna på kort(obs mycket läsning)

fan jag kan bara inte sluta tänka på dett.a har ni någon gång tänk på att när ni tar kort, på stranden, en utekväll, på fiket eller var som där ute bland folket, bland alla tusen människor som springer omkring runt om dig. aa hur som helst för att inte tappa tråden, har ni tänkt på att när när ni fotar era vänner så kan det kanske komma med några andra lustikurrar på bild. fast det inte var meningen att do mskulle vara där, eller varken ni eller dom är medvetna om detta. och vad som är ännu mer roligt tycker jag är att jag eller du kanske är med på tusen bilder hos folk vi aldrgi träffat eller kommer träffa. vi kanske är med på någons favortit bild? eller på kort när någon gifte sig, eller tog studenten, eller gjorde sitt livs avgörande val? jag har ett dussin favvo bilder där de verse folk är med på. och alltid när jag tittar på det kortet så tänker jag på den lyckliga stunden och sen ser jag han eller hon. så tänker jag alltid meeen heeey, där är du och får dela denna lyckliga stund med mig. haha tänk så kul. aja förmodligen bara jag som tänker på sånt konstigt. men om du minns denna texten och du skulle hamna i en sådan situation så kan du alltid tänka att jag också varit där. aa eller nått liknande. nu drar vi. ta på dig något snyggt! /nanna




hahaha aa värdelöst exempel men ni förstår ju vad jag menar hahahhah

girlcrush

så nu ska jag avslöja min nästan största girl crush, håll i hatten. jag blir helt knäsvag.
checka henne, och vet ni vad. min käraste madeleine har träffat henne på riktigt. hon har tom ett kort som bevis. är jag avis eller? tror nästan itne det är sant. madeleine har sätt massa, aaa kate moss och naomi bland annat. och min käraste då.




monday.

hejhopp. sitter här etfer frukosten och promenaden och beställer hem skor :) har hittat världens finaste på nelly. helt perfekt till resan. nu ska jag iväg och kolla upp ett litet tips jag fått. min lillebror och jag ska in till stan och fika efter han har kört runt lite på mig. han fick körkortet i fredags, stort grattis till honom. så nu är det bara för mig att utnyttja tillbaka lite. hörs later.




Ögongodis.


Kollade på Snabba Cash idag, tyckte mest den var bra för att den här killen är så jävla snygg i. Damn.


wheredidyougetthat?



canyoupredictthefuture????







onmyradar







det är lördag. ut och dansa ni som kan. jag psrar mig tills på torsdag :)

Från och med du.



dont forget.

Friday im in love.

Här sitter jag & smuttar på lådvin & spelar Mario. Vilken utmärkt fredags kväll. Passade på att beställa lite från H&M också, bara det nödvändigaste, sånt man inte kan vara utan.


nothingonyou


minigolfwithmyman





det slutade med att erik vann med sina 59 p över mina 77 p. ganska bra ändån tycker jag för någon som inte kan pricka rätt. hur som helst, förloraren fick bjuda på glass, så då gjorde jag det. och så gick vi och kollade på utsikten över vårat lilla jönköping innan vi strosade hem. fin kväll den där torsdagen. nu blir de frukost och jobb.


Give me tips ladies

Banana & Määdi kan inte ni tipsa mig om där ni bodde, kom igen. Jag ska dit. Ingen tid att spilla skynda nu!

givemeabreak

kan knappt bärga mig tills nästa helg, då ska jag till helsingborg och gå på festivl. nu ska jag upp och köpa mig en klänning till denna händelse.
ses



Hey Johnny Park!




Man glömmer bort att Katy är snygg, som Zooey ungefär. De är nog syskon, fast ingen får veta. Jag kom allt på dem.

"Once upon a time there was a boy who loved a girl, and her laughter was a question he wanted to spend his whole life answering."



im so fucked up i almost didnt recognize myself, for a minute i thought i was you.

heyrebeccaaandmadeleine!!!


ni är fina :)

ubeenhere?oooh no, ooooh tes, yes i have.

jag älskar gamla filmer.

det går bra nu kompis det går bra.

måste också bara nämna att jag har världens bästa familj och allt som dom gör just nu går så himla bra. min lillebror är uppenbarligen hur grym som helst och änteligen har fisan kommit in på skolan och ska göra det hon vill och alltid varit född till att göra. så jävla bra, kan man vara stoltare eller? nu öär det bara för mig att komma på vad jag ska göra i livet.



i loveit.

yosofine

igår var jag nere hos min granne och grillade och drack vin. har nästan inte sätt henne på hela sommaren så de blev en del skvaller. när somaren är slut så ska hon flytta från vårat hood. jag tycker det känns lite sorgligt eftersom det betyder att hon inte längre kommer finnas 1 min ifrån mig. hur som helst, josefin heter hon och är väldigt fin. vi är som saft och lemonad, lika men ändå inte samma sak.

notjustanordinaryday

jag gillar att de regnar idag, jag är ledig och slö. jag ska köpa nötter och springa bor ttill madeleine för at tlåna en film och pyssla lite had ejag tänkt. sen ska jag möblera om hemma lite och ikväll när de slutat regna ska jag och erik spela minigolf. en passande dejtdag stod det i mitt astro.
nog med prat. hej svejs.




Sol vind och vatten.

vi har varit & badat vid västersjön, är ni i Jönkan nångång så måste ni pallra er dit. Ytterst viktigt.

NtotheItotheNtotheB

Idag ska vi ha Nikki & Nanna dag. Vi berättar allt om den vid ett senare tillfälle.Nästan allt.

/Nikki

Im just sad youre gonna be away much much longer.

Grattis till finaste finaste Fidoli, för hon kom in på sin skola.

 

ps.jag längtar till du kommer hit ds.


Nothing to say but there is still time.


tack

klarafärdigagå.

se vad jag har och göra med liksom....det är inte klokt.




tisdag

idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. inhandlat lite ntt som ni får se efter hand, träffat min käraste erik och hälsat på mitt hjärta på vip. fick gratis dricka av henne, tack det behövdes på hemvägen när jag cyklade. slukade hela flaskan. när jag kom hme väntade 13 liter jordgubbar på mig. mamma hälde upp en stor tallrik åt mig med grädde och mjölk med massa socker. hon är fin hon.
sen när vi satt och mös och kollade på tv så fick jag ett mess av nikki. hon hade tydligen inte en så great day. då tänkte jag på lite olika sätt som jag skulle kunna göra henne glad på. men allt får vänta tills imon när vi ksa ha vi tid :)
tills dess så hoppas jag hon kikar in här för denna video får alltid mig på bra humör och tror hon också skulle gilla den. så nikki my love titta och njut.
lovelovelove

Theese shoes are made for walking.

Jag designade mig en sko, rösta då jag vill vinna!(:

Fin va? Det är lite paljetter där bak, tyckte jag var spexigt.

Rösta här!

glöm inte att man får gå ner lite på sidan, annars hittas den inte.


Hold up a second I´ve got something on my dirty mind.


she said there has to be more to life then this, he said careful couse you might just get your wish

Beatbox me back to the 80´s.

Här sitter jag & min kompis nångång på 80talet, mamma säger att vi lekte argaleken. Inte så jävla goa.

/Nikki

I like the way your not afraid.



älskar tjejen i bakgrunden på första bilden.

/Nikki

wearmeout





wayoutwest

tror inte vi kommer ses i år tråkigt nog, jag vet det verkligen suger eftersom wow har tjatat ihjäl mig under hela våren. men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta? och erik kommer nog inte heller bli lycklig på mig. vad ska jag ta mig till?! kanske kanske har en plan....



Move bitch get out the way.



Bella din klänning har rymt, skrev något om att vi inte var klara med att dansa igenom sommarnätter.
/Nikki


Mess up my bed with me.

Shit my god, jag är helt slut.

Jag är för gammal för kvällar med efterfester som slutar med champagne och förlovning på en balkong någonstans klockan 3 på morgonen.

Ursäkta mig jag ska nu sova i 3 dagar.

/ Nikkipikkipäronpung

takemypicture




nu ska jag nog ta och köpa mig en diana. blev lite sugen på efter nikki pratade så gott om henne, så blir de.

dosen´tshelooklovely???????????????






would you look good in my heart?
jag har världens jävla plan nu:) vänta och se.

homehomehomewhereishome?








kom hem från jobbet nyss, andra perioden börjar imon. vilket innebär att massa gick på semester idag. jag var inte alls sugen på det. nej nej jag tänker framåt. i höst när jag får sommar under hela sverigevintern.
hur som helst så säkte jag in på lite skolor nu, eller skickade efter papper och fyllde i massa grejer för att se om jag har betyg för vissa saker. new york jag kommer komma till dig sinom tid. nu ska jag ut o löpa.
ses

ilovehjo












loveyoulikeafjortislovesbrunkräm


Love hurts when you do it right, you can cry when you get older.

Jag Älskar Dig.


Dont fucking tell me what to do.

Mycke sånt här nu:


/Nikki

mynewbike







va på landet i helgen och fick denna finingen av morfar. jag fixade och pulade hela dagen. nu ska jag bara hämta in den till stan.

today is the day I become a millionare







vatten korsord vänner & mersmakande saft.

Det verkar ju vara vårat liv nuförtiden.

jag har just målat naglarna i guld, fin fint, & nu ska vi grilla hos klanen & dricka lite rosé, Lord Sinclair, ett hett tips på vin!



Nikki

Västersjön Smestersjön.

Nanna jag & Karin var & badade i Västersjön idag..De säger att det kanske är farligt att bada där & så för allt flygbränsle..

Jag vet inte...?


enplatsisolen

faaaan va jag längtar tll mitt hus på landet och min lägenhet i marocco.
vill ha nu. det blev ett snabbis dopp i axamo. imorgon ska jag joba i trädgården och jobba. det blir ju trevligt innan jobb i helgen. jag vill iväg igen, länge, långt och i värmen. sen är jag sugen på skara också.


heyboywiththetrafficlight

did your mama never told ya, love hurts when you do it right. you can cry when you get older.




imsogladyourback

i lördags hade vi grill hos madeleine. det var trevligt, tills vi gick ut. jag och erik har bestämt att vi inte ska gå ut längre, vi ska bara stanna hemma och mysa ist. det är mycket bättre. iaf nu ett tag framöver. ungefär till på onsdag när jag nog ska till bongo.
hur som helst, i lördags var det bra. dock va det lite läskigt på bussresan hem, men de ska jag inte gå in på.
nu ska jag på second hand runda och bada med klara. ses.





ilovemyneighbour


Im gonna leave this city tell me where you wanna go.

Jag & Nanna byter stan mot landet idag, fast olika land. Jag sticker till mitt & hon till sitt. Smell ya later.


summerlove


itbringsmedown

idag lämnar fiffi mig. fan det gör så ont i hjärtat varje gång.


Wake up honey the sun came to see you.



att äta frukost på stranden eller spendera en hel dag i stugan kan vara en sån grej som kallar " det lilla extra"

/Nikki

grännajagälskardig.

i lördag efter mitt jobb hämtade mina käraste upp mig för att vi sedan skulle dra oss ut till gränna.
vi badade, strosade, åt räkor och massa glass.
jag älskar gränna, där ska jag köpa mig min sommarstuga om tre år.












areyoutheone??!!

im back toooooooo staaaayyyyy.
hatar folk osm skriver ner sitt liv på dessa inlägg, det sparar jag till FB så här få ni bara glo på bilder hela dagarna.












peaceout.

hoppsan,sorry

jag vet vi suger, men det ärinte lätt när man jobbar och vädret lockar mer än datorn.
nu hur som helst är jag här, väntar på att få springa. så här får ni en liten titt på vad jag har haft för mig på sista tiden.
och lite annat.


















ONMYRADAR














bye.

Hoppsan!

Jag ska visste till Liseberg imorgon. Så kan det ju gå.

Hoppas inte jag träffar på någon såndär äcklig kaninjävel.

/ Nikki.



Allting har förändrats men du finns kvar.

Petter har gjort en ny låt  med Veronica Maggio, Längesen heter den.Bra. Lyssna.

/Nikki

RSS 2.0