my sister rocks
gjorde precis en bestallning pa dessa tre alskvarda plaggen till min syster. kommer ju salja fort som smor smalter pa midsommarbordet i svealand, o med tanke pa att jag ar pa andra sidan jorden dar h&m inte existerar sa tar jag hjalp av min syster som befinner sig i london med trehundratjugosju hm overallt. hon ar vall bara for gosig. tack hjartat.

hey y"all


still alive and back in thailand. only 2 week left until austraaaaaliaaa.
woopwoop. har dock sugit pa detta mne den anda riktigt bra foklringer foljer. jag har inte tid.
sa de ar sa sant som dom sager, saningen suger men de ar sa det ar. nu om ni ursaktar sa ska jag sla min syster flisan en signal. stay safe!!!


cant bring me down

i fucking love my life. har tänkt en del på detta med att bo i en väska, i början hatar jag det. för allt försvinner o jag hittar inget. men nu älskar jag det. det är väldens härligaste känsla. vi är bara på färden hela tiden o vet aldrig hur länge vi stannar eller knappt vart vi ska. det är en befriande känsla kan jag lova.
igår låg jag vaken ett tga o tänkte på vad jag skulle vilja hinna med/göra om jag dog snart. o då insåg jag att jag skulle vilja vara här, med alla mina hjärtan då såklart men här i den här världen, i detta livet och ha denna känslan jag har nu.

ikväll drar vi vidare. till laos. floden där man åker på gummiring ner o dricker öl. här kommer vi.

i love chaing mai, laos next stopefter att ha förälskat oss i chaing mai så insåg vi att de va väldigt nära till laos härifrån. så nu har vi beslutat oss att vi ska dra dit i några dagar. har ju hört en del spännande saker om stället så vi kan ju inte gå miste om det där.

RSS 2.0