check this out!

såhär sysselsätter jag mig när nikki byter om :)
ikväll ska vi till marransmarran o festa till det. vi ska fira. det börjar finelly hända lite saker o ting här hemma nu.
ha en toppen onsdag! see ya

tattoooooooyou

imon ska jag boka tid för tattoooooooooo. skulle bara påpeka detta. o ringa rolle, skulle behöva höra henne skratta lite.

detta är kul

fan alltså, att handla på hm och gina suger ju. fan de suger. man går ju runt o tror man är snygg men de är man fan inte. man ser precis likadan ut som alla andra. de suger. jag har beslutat mig för att internetshoppa.
och vet ni, jag kan ha typ den coolaste lillebrodern någonsin. men de skulle jag aldrig säga högt till han.
igår hängde jag på bongo med massa goingar. fick se hur markus hanterade raggningar, hannes dancemoves och jag o soffia provade på drinkar på bongo. alltid en först. nu ska jag sega o hoppas på att denna dagen går fort förbi.What did you say now?

Ibland kommer det grejer som är så jävla bra så det kan bara inte missas. Jag hoppas bara att jag kan förklara det så pass bra så att ni förstår att det är detta man behöver, på riktigt, no joke, det är detta man behöver.
Missa inte tåget.

diana

nu ska jag springa till a6 o lämna in min filmrulle. shhhiiiiiit jag kan knappt bärga mig till jag får se resultat.

imsosososorryjag är glad att jag har vänner som bara vet, utan att jag behöver säga saker högt. tack.

moretocomenu får ni suckta lite till erfter mer. nu ska jag sola och plocka bär. sen bär det av till jobbet.
ses

måste ha begär.homesweethome

im back in town. är lite stressad för har lite att stå i ikväll men jag ska ge er litet smakprov på vart jag hållit hus de senaste och vad jag har pysslat med. på återseende.först var jag och svirade omkring i london. sen var jag på andra äventyr men de tar vi en annan dag, eller senare :)

itsbeenawhile

men nu ar jag snart tillbaka. hall ut lite till sa ska jag se till och underhalla er allesammans nar jag ar tillbaka istan. nu blir det filmen blow och curry.

Björk.björk by google.

RSS 2.0